CARLES CASTILLEJO, guanyador de la Cursa dels Nassos: "Ja porto quatre. Estic feliç de ser un privilegiat per haver guanyat en el 2004, 2009, 2011 i 2012. Ja sóc un clàssic i continuem corrent bé sempre que competim aquí a Barcelona." LÍDIA RODRÍGUEZ, guanyadora de la Cursa dels Nassos: "És fantàstic. És una meravella. És impressionant que l'últim dia de l'any hi hagi tanta gent amb ganes de córrer i de disfrutar pels carrers de Barcelona."

Carles Castillejo, amb un temps de 28 minuts i 29 segons, i Lidia Rodríguez, amb una marca de 33 minuts i 19 segons, han estat els guanyadors de la catorzena edició de la Cursa dels Nassos. La prova, de 10 quilòmetres, ha tingut un rècord de participació amb 11.000 inscrits.

Un cop més els carrers de Barcelona han viscut l’última cursa de l’any, la Cursa dels Nassos. En un gran ambient, 11.000 atletes han pres la sortida per enfrontar-se als 10.000 metres de la prova. Els més ràpids han estat Carles Castillejo, Ilias Fifa i Ibrahim Ezzaydouin. En noies, la més ràpida ha estat Lidia Rodríguez, seguida de Gema Barrachina i Judit Pla.