Roberto Carballés és el campió del primer Challenger Sánchez-Casal. El tenista tinerfeny ha superat Pedro Martínez en la final disputada aquest diumenge per 1 a 6, 6 a 3 i 6 a 0.

Pedro Martínez comença manant

El primer set ha tingut clar color valencià. Al d’Alzira li entrava tot i no ha donat opció a Carballés, que conforme ha anat veient com li feien breaks ha decidit que el millor seria guardar forces pels altres dos sets. Una estratègia semblant a la que va fer servir al segon set de la semifinal davant Marco Trungelitti. 

Pedro Martínez guanya el primer set

La igualtat arriba al segon set

Després de fer un reset i ja amb les idees renovades, Carballés s’ha aferrat al partit en un segon set molt igualat. El tinerfeny li ha fet un break amb 1 a 1, però Pedro Martínez li ha tornat al següent joc. Carballés ha tornat a trencar el servei del seu rival i i Martínez, ara sí, ja no ha pogut reaccionar. El campió no ha cedit el seu servei i ha marxat 4 a 2. Una distància que el subcampió no ha pogut recuperar tot i guanyar un joc més.

Imatge del partit entre Carballés i Martínez

Sense contemplacions

Als últims dos jocs del segon set s’ha vist un Pedro Martínez totalment fora del matx. Una dinàmica que no ha canviat al tercer i definitiu, i que Carballés ha aprofitat per esmicolar-lo. El tenista de Tenerife li ha clavat un rosco a un rival que s‘ha deixat anar totalment en els últims jocs, tot esperant que arribés ja el final del campionat.