Joan Capdevila, responsable de Relacions Institucionals Esportives de l’Espanyol, ha deixat clara la “confiança total i absoluta” en la feina del tècnic del primer equip, David Gallego.

La situació no és agradable

Capdevila ha explicat que estan vivint una “situació que no ens agrada”, que com es pot imaginar “els resultats no són els que ens agraden”, però que de moment “la confiança en el projecte és absoluta”. El responsable de Relacions Institucionals ha buscat una explicació al que li està passant a l’equip. Ha dit que “la pretemporada atípica” amb els partits de la prèvia de l’Europa League ha fet que “molts jugadors encara no hagin pogut treballar amb ell com cal” i que les lesions també hi han influït.

Capdevila demana comprensió a l’afició

Ha dit que esperen “una reacció al més aviat possible”, però que David Gallego no té un ultimàtum sobre la taula, ja que creuen que “està fent una gran feina”. Capdevila ha volgut calmar els ànims i ha demanat “comprensió” cap a l’equip, i ha dit que està convençut que “el grup tirarà endavant”.

També ha dit que espera la unió entre equip i afició, ja que “si tots sumem en la mateixa direcció serà més fàcil”. El nou responsable de Relacions institucionals ha assegurat que entenen l’afició, però que “hem de ser prudents” i que “si hi hagués unió entre l’equip i la grada seria fantàstic”. Capdevila no ha deixat cap dubte que el club és al costat de David Gallego.