Durant tot el matí, a l’Escola Industrial s’ha celebrat el torneig de futbol 7 que organitzen diversos ambulatoris de la ciutat, liderats pel CAP La Pau. En aquesta quarta edició, la participació ha augmentat fins a 15 equips, provinents de 16 centres. El metge de família de l’ambulatori de la Pau i un dels capitans i organitzadors de la iniciativa, l’Erik Canals, explica que “la idea és que hi hagi tant homes com dones, perquè sigui un reflex del que són els ambulatoris”. Des del primer any que es fa, el torneig és mixt: els equips estan formats sempre per tres homes i tres dones, més el porter o portera. El torneig es disputa en dues fases al llarg del matí, en funció dels resultats i classificacions, però tots els equips han de jugar vuit partits de vuit minuts. El camp es divideix en dos per poder jugar-hi dos partits alhora.

Els participants a la jornada eren tant metges com infermers, administratius, treballadors socials, especialistes o gent de seguretat. Erik Canals comenta que el torneig és obert a tots els treballadors que han passat per l’ambolatori o que actualment hi estan treballant, i afegeix que “és una excusa per trobar-nos, riure i passar-ho bé de forma festiva”. Un dels participants, metge del CAP de Casernes, Fernando González, pensa que és una bona iniciativa no només “per fer pinya entre tota la gent” sinó també per “promoure l’esport, ja que la gent que treballa a sanitat acostuma a practicar-lo”.

Els equips guanyadors d’aquesta edició han estat el CAP Sant Martí de Provençals, el CAP Gòtic i el CAP Baix a Mar, que han rebut una copa com a premi. Però a cada equip se li ha entregat un diploma i una copa de plàstic. La jornada festiva i esportiva ha acabat amb un brindis i la foto final.

Els centres participants han estat: CAP Trinitat Vella, CAP Poblenou, CAP Besòs, CAP El Clot, CAP Lluís Sayé, CAP Gòtic, CAP La Marina, CAP Carles Ribas, CAP Bordeta-Magòria, CAP Casernes, CAP Guineueta, CAP El Carmel, CAP Sant Martí de Provençals, CAP Baix a Mar (Vilanova i la Geltrú), CAP Comte Borell i CAP La Pau. Així, s’ha arribat al doble de participació que la primera edició, celebrada el 2012. Al llarg del matí han passat pel camp de futbol unes 200 persones, entre amics, familiars i treballadors.