Martinenc
@martinenc / Dani Falcon López

El Martinenc ha encaixat la primera derrota de la temporada al camp del Can Vidalet per la mínima (0-1). Els del Guinardó no han pogut capgirar el gol inicial de Xavi i han cedit els primers punts del campionat regular. Amb aquest resultat, l’equip entrenat per Javi Gómez suma sis punts de nou possibles.

El Martinenc es veu superat

El Martinenc s’ha vist superat a la primera part pel Can Vidalet. Els del Guinardó han patit en defensa i tampoc no han generat ocasions en atac. La insistència dels del Baix Llobregat ha tingut premi al quart d’hora de joc quan Xavi ha marcat l’1 a 0. Les oportunitats han estat pels locals que haurien pogut marcar el segon, però el marcador ja no s’ha mogut.

Poques ocasions per empatar

El Martinenc ha sortit dels vestidors disposat a empatar el partit i ha generat ocasions. La més clara l’ha tingut Rafel en el minut 53, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Han anat passant els minut i el Can Vidalet ha tornat a fer-se amb el control i Roy ha hagut d’intervenir per evitar el segon dels locals. En els últims minuts els del Baix Llobregat han dominat i els del Guinardó no han generat perill. Aquesta és la primera derrota del Martinenc del curs.