El Campionat d'Europa de boxa canvia de lloc

El Campionat d’Europa de boxa ha canviat de lloc. Seguirà disputant-se a Barcelona, però qüestions de seguretat han fet que ara sigui a Sant Andreu i no a Nou Barris, tal com estava previst en un inici.

La seguretat, el més important

La vetllada de BCN Boxing Nights, que acollirà el Campionat d’Europa del pes superlleuger entre els boxejadors barceloní Sandor Martin i l’italià Andrea Scarpa, entre altres combats, ha canviat d’ubicació. Problemes tècnics han fet que ara la vetllada sigui a Sant Andreu, al Pavelló Francisco Calvo, i no a Nou Barris al camp del Muntanyesa, tal com estava previst.

L’organtizació explica que les “exigències tècniques”, principalment en les “mesures contra els incendis”, han provocat el canvi de lloc. Els organitzadors entenen que “el primer és la seguretat dels assistents”, però diuen que les “mesures excessivament exigents” quan només falten uns dies per al combat han fet decidir la nova ubicació.

El combat del campionat d’Europa del pes superlleuger serà dissabte, 27 de juliol, i, tot i que en un principi, Sandor Martin, del KO Verdun, s’havia d’enfrontar a Robbie Davies Jr., finalment lluitarà per proclamar-se campió d’Europa contra l’italià Andrea Scarpa.