Campionat Catalunya Volei Platja

El Campionat de Catalunya Vichy Catalan de vòlei platja ha arribat a la sisena prova de les vuit que formen el campionat. Sara Bisbe i Sol Guidarelli s’han imposat en categoria femenina i Ferran Serra i Eric Estalella ho han fet en la masculina.

Bisbe i Guidarelli aconsegueixen la victòria

La final en categoria femenina ha enfrontat l’equip format per Sara Bisbe i Sol Guidarelli, de color taronja, amb la parella Júlia Bonet i Becky Fernández, de color groc. Guidarelli i Bisbe han començat el primer set titubejant, però a l’hora de la veritat han mostrat la seva solidesa i se l’han endut per 21-18. En el segon set, han sortit molt fortes i s’han distanciat de les rivals des d’un bon principi amb una diferència de set punts. Han sabut mantenir el resultat, però desafortunadament quan el partit anava 15-10 una jugadora de l’equip groc, Júlia Bonet, s’ha lesionat i ha abandonat. Això ha fet que Bisbe i Guidarelli aconseguissin la victòria.

Estalella i Serra guanyen la final masculina

La final masculina ha enfrontat les parelles formades per Lucas Barreda i Declan Tiso, de color verd, i Ferran Serra i Eric Estalella, de color blau. El primer set ha caigut del cantó dels jugadors catalans, Serra i Estalella, que han estat superiors i s’han imposat per 21 a 13. En el segon set el partit s’ha igualat i la parella Barreda i Tiso ha aconseguit imposar-se per 21 a 18 i, per tant, forçar un tercer i definitiu set. En aquest tram decisiu del partit Serra i Estalella han estat millors i més encertats i s’han acabat enduent el set, per 15 a 11, i el partit.