El Sant Andreu comença aquest cap de setmana la Lliga a Tercera Divisió i el club ha aprofitat per engegar la campanya de socis de la temporada 2020-21. Amb el lema “Tornarem“, l’entitat quadribarrada busca el suport de l’afició per acompanyar l’equip en el camí cap a la Segona Divisió B.

Dificultats econòmiques

El Sant Andreu demana el suport dels socis en una temporada marcada per les dificultats econòmiques derivades per la pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, el club quadribarrat ha sol·licitat comprensió i unió per superar aquesta situació. A més, també ha demanat un esforç conjunt per ampliar la massa social del club, per arribar a ser el màxim nombre de socis possibles.

Preus i categories

Tribuna: 135 euros / 175 euros en cas d’ascens
General: 85 euros / 115 euros en cas d’ascens
Carnet Familiar (parella adulta): 120 euros / 150 euros en cas d’ascens
Gol Nord: 60 euros / 75 euros en cas d’ascens
Menors: paguen la seva edat en euros

El Carnet Familiar és un abonament pensat per facilitar l’assistència de les famílies. És per això que inclou dos adults que siguin parella i tinguin fills. El club andreuenc, conscient de la complicada situació econòmica de la societat, permet que els socis que estiguin en una situació d’ERTO fraccionin el pagament de la quota en parts iguals en un màxim de sis mesos.