Jugadors waterpolo amb calendari Proactiva Open Arms

Diversos jugadors de waterpolo han participat en l’elaboració d’un calendari solidari per ajudar l’ONG Proactiva Open Arms. La iniciativa, impulsada per l’acadèmia de waterpolo internacional BIWPA, és una mostra més de la solidaritat entre l’esport i les entitats no governamentals.

Jugadors de tots els clubs

En el calendari hi han participat jugadors d’un bon grapat d’equips barcelonins i catalans, com l’Atlètic-Barceloneta amb Dani López Pinedo, Fran Fernández, Alberto Munárriz o Álvaro Granados. Pel porter dels mariners i jugador de la selecció espanyola, “quan ens ho van proposar no ens ho vam pensar ni un moment. Aquest tipus de causes permeten sensibilitzar la societat”.

Jugadors del CN Atlètic-Barceloneta amb el calendari solidari
@PFotoalbums

Internacionals solidaris

A més dels quatre internacionals de l’Atlètic-Barceloneta, hi han participat 12 esportistes més. Jugadors com Miguel de Toro, Edu Lorrio o Adri Delgado o jugadores internacionals com les germanes Espar, Helena Lloret, Anna Gual o Marta Bach han cedit la seva imatge per una causa solidària. La jugadora del CN Mataró considera que “el calendari ha de ser una mostra que l’aigua és un mitjà per somriure i passar-ho bé, i no per perdre-hi la vida”.

Jugadors waterpolo solidaris amb Open Arms

Jugadores de waterpolo amb calendari solidari
@PFotoalbums

Com aconseguir el calendari solidari

El calendari solidari per ajudar Proactiva Open Arms té un cost de 10 euros. Tots els beneficis seran destinats de forma íntegra a finançar les accions de l’ONG. L’organització considera que “amb iniciatives com aquestes hem pogut rescatar gairebé 60.000 persones en els tres anys que operem als mars Egeu i Mediterrani central”. El calendari es pot aconseguir a través de BIWPA i, ben aviat, en alguns dels clubs de waterpolo de Barcelona i Catalunya.