Calendari CN Barcelona Champions

La Lliga Europea de Natació (LEN) ja ha fet públic el calendari de partits de la fase preliminar de la Champions League de waterpolo. Un dels clubs que hi participen és el CN Barcelona. Els mariners van quedar enquadrats en el grup A1, que disputarà el partits a Siracusa (Itàlia).

Dos partits en un dia per començar

La competició de la Champions League començarà amb la disputa de la fase de classificació prèvia a la fase de grups que jugaran els 10 millors equips d’Europa. La LEN ha decidit que aquesta primera ronda es disputi en dues ciutats diferents i amb el denominat “format bombolla”. És a dir, que els equips participants juguin en dues instal·lacions durant quatre dies. Els primers de cadascun dels grups principals es classificaran per a la fase de grups de la competició europea. En aquesta fase ja està classificat el Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Pel que fa al Club Natació Barcelona, el conjunt de Víctor González va quedar emparellat en el grup A1 juntament amb el VK Jadran de Split, el Primorac Kotor de Montenegro, l’Ortigia italià i l’Steaua de Bucarest. Seran cinc partits, en cas d’acabar primer de grup i disputar la final, en quatre dies, un fet que provoca, en el cas del CNB, que el primer dia de competició hagi de disputar dos partits: contra el VK Primorac al matí i amb l’Steaua a la tarda. La resta de dies només en disputarà un. En l’última jornada es jugarà la classificació per a la fase de grups contra el millor classificat del grup A2. Això sí, els mariners haurien d’acabar primers del seu grup.

El calendari del CN Barcelona

Aquests són els partits que disputarà el Club Natació Barcelona del 12 al 15 de novembre a Siracusa (Itàlia).

  • Dijous 12 de novembre (14 h): CNB – Primorac Kotor
  • Dijous 12 de novembre (19 h): CNB – Steaua Bucarest
  • Divendres 13 de novembre (16 h): Ortigia-CNB
  • Dissabte 14 de novembre (14 h): CNB – VK Jadran Split
  • Diumenge 15 de novembre (15 h): final