calendari RCD Espanyol tornada Lliga

L’Espanyol ja sap que s’haurà de jugar la permanència la gespa un cop Pedro Sánchez va anunciar el retorn de la Lliga a partir del 8 de juny. Abelardo confia plenament en la seva plantilla per afrontar 11 partits que seran finals per aconseguir  un objectiu que es troba a sis punts quan en queden 33 per disputar-se.

Inici a l’RCD Stadium

L’Espanyol tornarà a la feina com a cuer de la classificació i amb 20 punts i ho farà com a local encara que sense el suport de l’afició perquè tots els partits seran a porta tancada. El primer rival serà l’Alabès, amb qui els periquitos van empatar sense gols a la primera volta. L’Alabès és 14è amb 32 punts. Després tocarà viatjar al Coliseum Alfonso Pérez, un camp complicat perquè el Getafe és un equip fort com a local i que viu en la part alta de la classificació amb 46 punts. Empatat a punts amb la Reial Societat, equip que marca zona Champions. Els propers dos rivals seran, “a priori”, semblants. L’Espanyol rebrà el Llevant i es desplaçarà al camp del Betis, tots dos equips amb 33 punts.

Abelardo
@RCDEspanyol

Mini Tourmalet

L’Espanyol farà bé de sumar punts en aquests partits perquè tot seguit li vindrà un petit Tourmalet amb dos rivals d’entitat. Primer rebrà el Madrid, que s’està jugant el títol de Lliga amb el Barça, i després tocarà viatjar a Aoneta per enfrontar-se a una Reial Societat, que viu en zona Champions i està fent una gran temporada. Tots dos conjunts van guanyar els periquitos a la primera volta.

espanyol lleida copa rei
@RCDEspanyol

Final d’infart amb derbi pel mig

Els últims cinc partits de l’Espanyol poden ser clau, ja que se les haurà amb tres rivals molt directes, però també haurà de jugar contra Barça i València. Primer, rebrà un Leganès que, a hores d’ara, viu una posició per sobre dels d’Abelardo amb tres punts més. D’un equip de la part més baixa a un de la part més alta: el Barça. Els veïns s’estaran jugant la Lliga i seran locals. Una victòria al Camp Nou tindria doble efecte: sumaria per allunyar-se del descens i complicaria el títol als blaugrana. De nou com a locals, rebrà un Eibar que també viu amb l’espasa de Dàmocles sobre el cap i en l’últim desplaçament tocarà Mestalla, amb un València que no viu la seva millor temporada però que estarà immers en la lluita per Europa. La traca final serà un duel a caixa o faixa amb Celta. Els gallecs marquen la salvació amb 26 punts. Caldrà veure com arriben tots dos equips al final de la temporada.