Leandro Cabrera ha valorat aquest dijous el gran inici de Lliga de l’Espanyol a Segona Divisió. El central també ha explicat que tres dies abans del tancament del mercat de fitxatges, va dir al club que si el volien, ell es quedaria a l’equip blanc-i-blau.

Amb un objectiu clar

Cabrera ha explicat als mitjans del club que no s’esperava un inici tan bo com el que han quallat en aquestes cinc jornades: “Vam començar la pretemporada amb moltes ganes i confiàvem en la qualitat de l’equip. Crèiem que començaríem amb bon peu, però potser no tant com ho hem fet”. A més, el defensa ha volgut deixar clar que no ha estat un començament fàcil i que serà complicat mantenir-ho. Com la resta dels seus companys, Cabrera ha remarcat la dificultat d’una categoria com la Segona Divisió: “Serà molt difícil, ja que no hi ha cap partit fàcil. Tots els equips lluiten per alguna cosa i tenen il·lusió”. També ha assegurat que “a Segona Divisió, l’únic objectiu és ascendir”.

La solidesa defensiva, clau

L’Espanyol no ha encaixat cap gol en les cinc jornades de Lliga disputades. Aquest aspecte és fonamental en una categoria tan igualada com la Segona Divisió. Cabrera ha volgut destacar la feina defensiva de l’equip: “És vital per a qualsevol equip que aspira a fer coses important, tot comença allà darrere. El que et manté viu al partit són les bones accions defensives, les aturades del Diego, etc.” Aquesta bona dinàmica de resultats ha provocat que els blanc-i-blaus siguin un dels equips favorits de la categoria: “Que et posin l’etiqueta de favorit no vol dir res, el que importa és el que es demostra cada cap de setmana. Però si ens volen adjudicar l’etiqueta de favorits, l’assumirem“.

Compromís blanc-i-blau

Al llarg dels últims mesos es va especular que Leandro Cabrera podria marxar del club blanc-i-blau. Tot i això, el central uruguaià ha confirmat que “tres dies abans del tancament del mercat de fitxatges, li vaig comentar al club que si em volia, la meva intenció era quedar-me”.