El tècnic del Barça de bàsquet, Sarunas Jasikevicius, va criticar durament l’actitud dels seus jugadors després de perdre a l’Eurolliga davant la Virtus de Bolònia per 75 a 83. Jasikevicius no es va mossegar la llengua en sala de premsa a l’hora de valorar l’actitud del seu equip: “Quan fas quatre faltes en els primers 20 minuts, vol dir que no tens desig per guanyar, no tens sacrifici ni tens res.” És la tercera derrota del Barça al Palau en Eurolliga.

Tercera derrota del Barça al Palau en Eurolliga

El cert és que el Barça no va fer un bon partit davant la Virtus de Bolònia. Els blaugrana, sense Satoransky, no van tenir idees en atac i el conjunt italià va demostrar més fam al parquet. Tot i que els de Jasikevicius van reaccionar al descans, amb un únic avantatge d’un punt, la Virtus de Bolònia va acabar assaltant el Palau gràcies a un inspirat Teodosic als moments clau i a l’encert de Ojeley i Lundberg. EL Barça es manté segon a l’Eurolliga amb un balanç d’onze victòries i sis derrotes. El líder de la competició és el Baskonia.