El BUC ha patit una derrota molt dura contra un rival directe per la permanència, l’Andemen Tatami Rugby Club, 18 a 31. En el partit d’anada els valencians ja van guanyar per 42 a 31. Amb aquesta derrota els barcelonins continuen penúltims i el Tatami li treu 5 punts a la classificació.

Primer temps de domini altern

Els primers 40 minuts han estat de domini altern. Els valencians han començat manant en el marcador 0 a 14. Però amb deu minuts el BUC ha capgirat el marcador gràcies a dos assajos i un xut de càstig, 15 a 14. El BUC amb moltíssimes baixes ha plantat cara a un equip amb molts més jugadors pesants.

El Tatami sentencia a la segona part

La segona part ha començat igual que la primera amb el Tatami anotant un assaig en els primers minuts. El BUC ha aconseguit un xut de càstig, 18 a 21. Però a partir d’aquest moment els valencians han seguit anotant i els barcelonins han notat les nombroses baixes que tenen. Al final, victòria del Tatami per 18 a 31.

La part baixa de la classificació està molt ajustada. Tret de l’última plaça, que l’ocupa el XV Rugby Murcia, que encara no coneix la victòria, hi ha cinc equips separats per dues victòries.