El BUC ha fet una fase regular de la Divisió d’Honor Catalana femenina immaculada. Les barcelonines han guanyat els set partits que han jugat i, per tant, s’han acabat proclamant campiones.

El BUC marca diferències a l’inici

En el setè partit d’aquesta primera fase el BUC s’ha imposat per 10 a 5 al Sant Cugat. Les barcelonines sempre han anat al davant en el marcador. Un cop de càstig de Katrin Weidman ha començat a marcar diferències, que s’han ampliat amb l’assaig de càstig de Maria Espada. Això ha situat el marcador amb un 10 a 0 al descans. A la represa el Sant Cugat ha escurçat diferències mitjançant Andrea Moreno, però les barcelonines s’han acabat imposant.

Aquesta victòria confirma les barcelonines com a primeres classificades i deixa les santcugatenques com a segones a la classificació. Diumenge, 1 de desembre, es jugaran les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana femenina. El BUC s’enfrontarà al Poblenou, que ha acabat quart. L’altra semifinal la jugaran el Sant Cugat i els Gotics. Les semifinals són a partit únic.