El BUC ha sumat una nova victòria a la Lliga. Aquest cop els barcelonins s’han imposat amb claredat al San Roque per 21 a 3. Amb aquest triomf, els barcelonins acumulen un total de cinc partits guanyats en set jornades. El BUC ha estat superior des d’un bon inici i en cap moment ha donat opció als valencians.

Un BUC competitiu

L’enfrontament ha començat de la millor manera possible per als barcelonins, ja que al minut tres han estrenat el marcador gràcies a un assaig de Matheus. Minuts més tard, el San Roque ha aconseguit posar-se a només dos punts. El conjunt barceloní, però, ha seguit intens i ha pogut eixamplar la distància després del xut de càstig d’Hernan Pintos. El moment més àlgid de la primera part, però, s’ha viscut quan el BUC ha aconseguit sumar cinc punts, gràcies a l’assaig de José Luís Calliera, que ha permès establir un avantatge de 10 punts. Quan faltaven pocs minuts de la mitja part, el conjunt local ha tornat a sumar tres punts més, després del xut de càstig de Pintos. Al descans, el marcador era de 16 a 3.

El BUC evita que els valencians sumin més de tres punts

A la segona part, els barcelonins han seguit en la mateixa línia: forts i superiors. Al minut 49, el marcador seguia favorable per al conjunt d’Albert Vernet, ja que han aconseguit arribar fins als 21 punts gràcies a l‘assaig de Bernat Busquets. Per la seva banda, el conjunt valencià ha vist com no podia retallar distàncies, i només han sumat tres punts més. Finalment, el BUC s’ha endut el partit per 21 a 3, i això els manté a la part alta de la classificació, un fet poc usual si el comparem amb temporades anteriors.