El BUC, Barcelona Universitari Club, va proclamar-se per segona temporada consecutiva campió de la Divisió d’Honor Catalana femenina de rugbi després de superar el CR Sant Cugat per 16 a 10 en una final d’infart.

El BUC s’imposa a la primera part

El partit es va disputar al camp de la Foixarda i va començar amb el domini del joc del conjunt barceloní. Els primers tres punts van arribar al minut 13 amb un cop de càstig d’Aina Trabado. Maria Espada va ampliar el marcador de les Panteres amb un assaig que va situar al 8 a 0. De nou, Trabado, amb tres punts més d’un cop de càstig, va deixar un resultat 11 a 0. La reacció del Sant Cugat va arribar amb un assaig de Paula Pou, 11 a 5. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

El Sant Cugat intenta reaccionar

El segon període va ser per a les vallesanes, però constantment topaven amb la defensa del BUC, que no els permetia anotar. Al minut 61, de nou, Paula Pou va poder finalment anotar un assaig per al Sant Cugat i va situar el resultat de 11 a 10. Poc va durar el marcador ajustat, ja que les jugadores barcelonines van recuperar la pilota en el kick off i, amb una jugada ràpida que va culminar Andrea Figueras, van anotar un nou assaig, 16 a 10. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit malgrat que les vallesanes va intentar capgirar el marcador.