El BUC B campió de la Copa Catalunya rugbi en cadira de rodes

El BUC B s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes, després d’imposar-se a la final al Manresa Rugbi Club per 35 a 28. La Copa Catalunya és una de les competicions que forma part del nou format dels Jocs Catalans, que es disputen en caps de setmana i seus diferents.

El BUC B agafa distància

La final s’ha disputat al Complex Esportiu Vell Congost, per tant, els manresans tenien el suport del seus aficionats. Tot i això, el BUC B des d’un bon principi s’ha posat al davant en el marcador. Al final del primer quart el resultat era de 8 a 6. En el segon període el Manresa ha aconseguit reduir la diferència, però els barcelonins han marxat al descans guanyant per la mínima 16 a 15.

Els barcelonins es proclamen campions

A la represa el segon equip del BUC B ha incrementat la intensitat i gràcies això ha obert forat en el marcador i ha deixat la final i el títol gairebé sentenciats. El resultat al final del tercer quart era de 27 a 21. En els últims minuts del partit els manresans han intentat acostar-s’hi el màxim possible, però els jugadors de Dani Gómez han mantingut la distància i finalment s’han proclamats campions de la Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes gràcies al 35 a 28 final.