L’entrenador del Manchester City, Josep Guardiola, ha fet broma amb Joan Laporta sobre el possible fitxatge de Bernardo Silva pel Barça. El president del Barça i el tècnic del conjunt anglès s’han trobat en la presentació del partit amistós que jugaran els dos equips per l’ELA i han fet un estira-i-arronsa pel jugador portuguès, que el Barça vol i que Guardiola no vol deixar marxar.

La picaresca de Laporta i Guardiola

L’entrenador ha explicat en un moment de la presentació que portarà tots els jugadors importants. Ha estat llavors quan el president del Barça, Joan Laporta, ha volgut preguntar: “Bernardo Silva i tots aquests també els portareu?”. Guardiola ha respost enginyosament: “Portarem Bernardo Silva i 10 més”. Després de la presentació, Josep Guardiola ha matisat que “avui dia crec que Bernardo Silva continuarà al Manchester City, però com sempre he dit, no vull tenir jugadors descontents”.

El Barça jugarà un partit amistós solidari al Camp Nou el 24 d’agost amb motiu de la lluita contra l’ELA que organitza l’exblaugrana Juan Carlos Unzué.