Tercera victòria consecutiva de l’Espanyol B després d’imposar-se al Brea per 1 a 2. Els blanc-i-blaus, en una bona primera part, han aconseguit una victòria que els situa en la segona posició, a només quatre punts del líder, el Formentera.

Bon inici de l’Espanyol B

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos del conjunt blanc-i-blau. Al minut 4, una bona combinació de Rubén i Omar ha acabat als peus de Mahicas, que ha fet el primer gol del partit. L’equip de Luis Blanco ha fet un inici de partit fulgurant. No havien passat ni 20 minuts del gol inicial quan ha arribat el segon. Marc Brau, que avui debutava amb l’Espanyol B, ha engaltat una pilota des de fora de l’àrea que ha anat directa a l’escaire de la porteria de Lázaro.

El domini del filial blanc-i-blau era absolut. Max Svensson ha estat a punt de fer el tercer amb un xut que ha sortit desviat per ben poc. Ha estat poc abans que els aragonesos es quedessin amb 10 homes per vermella directa a Juan González després d’una dura entrada a Raúl Dacosta.

El Brea pressiona a la segona part

Amb el marcador en contra, l’equip de Brea de Aragón ha sortit dels vestidors del Municipal de Piedrabuena amb la intenció de retallar distàncies i ha començat a posar setge a la porteria de Fortuño. El primer a intentar-ho ha estat Cuenca amb un xut que ha sortit alt. Però a la segona ocasió, el de Saragossa no ha perdonat. Una bona jugada d’atac dels aragonesos ha acabat en gol.

El Brea seguia buscant el gol. Però les coses se li han complicat quan Toni Pérez ha vist la segona groga i ha deixat l’equip amb nou homes en els últims cinc minuts de partit.