JOSÉ LUIS BLANCO, guanyador "És complicat el fet de córrer a aquestes hores. El principal problema per mi és tenir gana, tot i que he estat entrenant a aquestes hores aquesta útlima setmana per acostumar-me als bioritmes. Aquesta hora normalment ja he sopat i tenia molta gana però content per la victòria que era el principal objectiu. Sobretot també per la resposta d'aficionats i participants i segur que l'any que ve hi haurà una gran participació." HASNA BAHOM, guanyadora "Es durillo, es fácil de decirlo pero es duro. Yo venía a por la victoria y no me importa el tiempo. Además ya sabes que en 24 horas he hecho dos carreras y estoy contenta por la victoria. El circuito no era fácil, además la hora, a estas horas estoy dormida y al verdad, me ha costado, pero bien muy contenta."

José Luis Blanco va marcar un ritme molt exigent des de l’inici i es va quedar en solitari. L’atleta català va travessar l’arribada amb un temps de 33 minuts i 14 segons. El van seguir Faisal el Meziani (34:10) i Òscar Rodríguez (34:25).

En dones, Hasna Bahom va arribar primera amb un temps de 37 minuts i 40 segons. La marroquina va imposar-se també en la cursa nocturna Desigual, que es va celebrar divendres. Van completar el podi Degitu Jebesa (39:03) i Susanna Ballester (42:43)