Biel Gomila fitxa per l'Atlètic-Barceloneta
@cnab_oficial

El projecte del Club Natació Atlètic-Barceloneta continua afegint peces noves. El club mariner ha anunciat la incorporació de Biel Gomila per a la pròxima temporada. El boia arriba a la piscina de Sant Sebastià després de la marxa de Miguel de Toro.

Gomila, un jugador fet al Cata i amb una gran projecció

Biel Gomila arriba al Club Natació Atlètic-Barceloneta després de tota una vida al CN Catalunya. Als 8 anys, aquest boia de 18 anys va arribar al club gracienc i des d’aleshores ha passat per totes les categories de l’entitat de Can Toda fins arribar a l’equip absolut.

El jugador, que ha compaginat el treball al Catalunya amb el Centre de Tecnificació de la Federació Catalana de Natació al CAR de Sant Cugat, arriba a l’equip de Fatovic assegurant que “estic molt content d’arribar a aquest club. Espero millorar com a waterpolista i persona i ajudar l’equip en tot el possible. Gràcies per la confiança.”

El fitxatge de Biel Gomila és la tercera incorporació del CN Atlètic-Barceloneta de cara a la temporada 2024-2025, després de les arribades de Vince Vigvári i Marc Valls.