Espanyol

L’Espanyol ha empatat a 0 al camp del Betis. Un punt que permet a les blanc-i-balves seguir fora de la zona de descens. A més, continua tenint un punt més que les bètiques, que són les que marquen la salvació. L’empat fa que els de Rubén Casado tinguin el gol-average a favor, ja que a la primera volta es van imposar per 2 a 1.

Vanina, la millor blanc-i-blava

El partit ha començat sense un dominador clar, però les primeres ocasions han estat per les andaluses. Rosa Márquez i Rosa Otermin han obligat a la portera blanc-i-blava, Vanina, ha intervenir amb encert per evitar el gol. Han anat passant els minuts i l’Espanyol ha aconseguit igualar el partit i just abans de la mitja hora ha arribat la primera ocasió per l’equip Rubén Casado. Ha estat Bautet, qui ha xutat per sobre el travesser. La primera part ha acabat amb dues aproximacions de les bètiques, però sense generar molt de perill.

Les defenses s’imposen als atacs

A la represa cap dels dos equips ha tingut el control. El joc bàsicament ha transcorregut al mig del camp i les ocasions han estat escasses. Les defenses s’han imposat clarament als atacs. Ni a pilota aturada ni el Betis ni l’Espanyol han generat perill. La lluita de les jugadores ha estat alta, però cap futbolista ha aconseguit que la seva tècnica individual s’imposés a la tàctica del grup. En els últims minuts les blanc-i-blaves s’han estirat una mica i s’han apropat a la porteria andalusa, però no han generat cap ocasió clara de gol.