Bernardo Silva celebració Manchester City

El jugador del Manchester City Bernardo Silva és un dels jugadors que més agrada a Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona. Jorge Mendes, representant del portuguès, va posar sobre la taula el nom dels seu compatriota a la reunió que va tenir amb la cúpula dirigent del Barça.

Bernardo Silva, un preu prohibitiu

Bernardo Silva, de 27 anys, és un dels jugadors més admirats en el futbol europeu actual i és una de les peces més importants del Manchester City. El portuguès té un preu de mercat molt alt. El web especialitzat en transferències de jugadors Transfermarkt el taxa en 75 milions d’euros, però la seva edat, tot i no ser gaire gran, fa minvar un mica el seu preu. El club anglès, que dirigeix Pep Guardiola, no el deixaria anar per menys de 100 milions d’euros.

El portuguès ha disputat aquesta temporada un total de 50 partits entre Lliga, Champions League, FA Cup i Community Shield. Bernardo Silva ha fet 13 gols i set assistències amb el Manchester City.

La possibilitat perquè sigui blaugrana

L’única opció que té el FC Barcelona per tal de fer una oferta en ferm al City és la de vendre Frenkie de Jong. L’holandès ja té una proposta del Manchester United, que podria fer una oferta formal al voltant de 85 milions d’euros. Si el club blaugrana no es desfà de De Jong, a banda de poder activar les famoses “palanques econòmiques”, difícilment podrà fer front al fitxatge de Bernardo Silva.