Agustí Benedito ha guanyat la demanda que va interposar contra l’acord de la junta directiva del Barça pels terminis del vot de censura que va promoure el 2017. Una jutgessa ha dit que els terminis han d’afavorir el dret de participació. 

Benedito, molt crític amb la junta directiva

La junta directiva del Barça va acordar que Agustí Benedito havia de presentar les signatures per fer possible el vot de censura que impulsava el 27 de setembre del 2017. Benedito defensava que havia de presentar les signatures el 2 d’octubre i, per aquesta raó, va interposar la demanda contra la junta directiva.

Ara una jutgessa ha donat la raó a Benedito i el precandidat a la presidència del Barcelona ha acusat la junta directiva de fer un “frau a la democràcia”. El precandidat ha dit que “s’han passat pel folre l’essència del FC Barcelona, que és la democràcia participativa”.

“Hi ha raons per impulsar una moció de censura”

Ha explicat que tot sol no impulsarà un altre vot de censura, tot i que, per ell, “ara hi ha més raons que abans per fer una moció de censura”. També ha assegurat que si hi ha altres precandidats que volen fer-ho “els donaré suport”. Ha explicat que s’està preparant i que el 2021, quan hi hagi eleccions, ell s’hi presentarà.

Creu que la situació financera del Barça “és un desastre”, però que “el Barça és molt gran i aguantaria dos o tres Bartomeus més”. Per acabar, ha elogiat els fitxatges de De Jong, que ha dit que “era estratègic”; i de Griezmann, a qui ha definit “d’espectacular”.