És Setmana Santa però, tot i això, l’esport no s’atura aquests dies. Tot el contrari, ja que són molts els tornejos que s’organitzen durant aquestes dates. El BCN Waterpolo Under 10 n’és un dels referents per als amants de la pilota groga més petits.

32 equips i més de 430 participants

La 7a edició del Torneig Internacional BCNWP Under 10 de waterpolo compta amb un total de 32 equips provinents de Catalunya, Espanya, Itàlia i també França. En total sumen al voltant de 430 nens i nenes menors de 10 anys. Entre el 18 i el 21 d’abril, desenes de partits de waterpolo mixtos tenen lloc a la piscina Nova Escullera del Club Natació Barcelona. Aquest esdeveniment s’ha convertit en la referència del waterpolo benjamí.

Promoure el waterpolo entre els més petits

L’objectiu d’aquest torneig és divulgar la pràctica d’aquest esport entre els més petits. A més a més, també es remarquen els valors primordials com l’esforç, el respecte i el treball en equip. Participar en aquest torneig és una oportunitat única per als nens de gaudir de l’esport compartint-ho amb altres jugadors provinents d’altres països.