Bayern - Barça Champions

El Barça ha perdut contra el Bayern de Munic a l’Allianz Arena per un 3 a 0 contundent. Els alemanys han estat superiors al llarg del partit, tot i que els blaugrana han tingut bones ocasions per avançar-se la primera mitja hora.

La victòria del Benfica contra el Dinamo de Kíev fa que el Barça quedi eliminat a la fase de grups 20 anys després.

La pressió ha durat mitja hora

Els blaugrana han sortit intensos i han tingut bones ocasions a través de Dembélé, però ni ell mateix ni Dest o Memphis han pogut rematar a gol. La dinàmica ha canviat amb la lesió de Jordi Alba i l’entrada de Mingueza. Pocs minuts després ha arribat el primer gol. Müller s’ha anticipat Mingueza i ha rematat una centrada de Lewandowski. Era el minut 33. Abans de la mitja part, ha estat Leroy Sané que ha fet el segon. Una bona canonada ha sorprès Ter Stegen, que no ha estat encertat en desviar la pilota, que anava força centrada.

Segona part per oblidar

La segona part ha estat per oblidar. Cap dels dos equips no ha tingut el control i els canvis de jugadors han evitat que el joc tingués continuïtat. El Bayern ha guardat jugadors titulars i el Barça no ha arribat amb empenta després dels canvis de Dembélé i amb les jugadors cansats. Una jugada de Davies ha acabat amb el gol de Musiala.

22:58

Ho deixem aquí. Moltes gràcies per seguir-nos. Gràcies i fins la propera!

Podeu trobar tota la informació de l’Europa League a continuació. Recordeu que qui guanya l’Europa League, es classifica per la Champions de manera automàtica. Potser la forma més ràpida d’arribar-hi ara mateix.

Sorteig de l’Europa League 2021-22 ronda eliminatòria: Horari, equips classificats i novetats

22:53

FINAL. BAYERN 3 – 0 BARÇA

Doncs ja està, el Barça ha quedat eliminat a la fase de grups de la Champions 20 anys després. Xavi té molta feina per endavant. L’equip jugarà l’Europa League.

22:40

Sabeu quina competició no ha jugat mai el Barça? Sabeu quin títol li falta a les seves vitrines?

Europa League

22:38

Queden 10 minuts de Lliga de Campions

El Barça ho intenta, però es mostra molt inofensiu. L’equip ja té el cap a una altra banda. Hauria de marcar 4 gols per classificar-se. Impossible. Ni que hi hagués Messi.

22:35

Més canvis al Barça

minut 73, Marxen Dembélé i Frenkie De Jong i entren Coutinho i Riqui Puig.

22:24

GOL DEL BAYERN

El tercer pels bavaresos. Musiala ha fet el gol després d’una centrada de Davies, que s’ha escapat de Araujo.

El Barça necessita dos gols. Concretament dos gols del Dinamo de Kiev a Lisboa.

22:18

El Bayern comença les rotacions. Entra Marc Roca.

L’exjugador de l’Espanyol, que només ha disputat 23 minuts aquesta temporada, entra al terreny de joc. Entra per Tolisso.

22:12

Ocasions per a tots dos equips

El Bayern insisteix, al Barça li falta gasolina i moral. El més destacat, és que a l’àrbitre se li ha espatllat el braçalet i el partit s’ha aturat una estona.

22:03

Entra Nico per Dest

Comença la segona meitat amb Nico com a novetat. El migcampista entra per Dest.

22:01

El Atalanta – Vila-real es jugarà demà

Finalment el partit entre tots dos conjunts es jugarà demà a partir de les quatre de la tarda. Amb tanta neu ha estat impossible jugar.

21:45

Mitja part, el Barça necessita una autèntica gesta

El partit arriba a la mitja part. La sensació és que el Barça necessita un miracle per poder classificar-se pels vuitens de final. Ha perdonat les ocasions que ha tingut per avançar-se, i el Bayern no ha fallat les seves. És la diferència. El Barça no té gol. És així.

El Benfica continua guanyant 2 a 0.

Tornem de seguida amb la segona meitat.

21:42

Ara sí que ja… Canonada de Leroy Sané des de fora l’àrea, i Ter Stegen se la menja. La pilota va molt forta, però entra pel mig de la porteria i l’alemany no la pot desviar.

21:40

Toca remuntada

El Barça ha de marcar dos gols a l’Allianz Arena per poder classificar-se. És possible? tal com està jugant avui, el Barça pot marcar dos gols, el problema és que també en pot encaixar dos més. La defensa no està sent tant contundent com hauria de ser. Veurem.

21:33

Lewandowski aguanta una pilota davant de Piqué, acaba centrant, remata Müller anticipant-se a Mingueza, i, tot i que Araujo treu la pilota abans que entri, la tecnologia de la línia de gol determina que havia creuat la línia. Per tant, 1 a 0 pel Bayern.

21:29

Jordi Alba, marxa lesionat

El lateral s’ha ressentit de la lesió muscular, i és substituït per Oscar Mingueza al minut 30. Males notícies pel Barça, que atacava molt per la banda d’Alba.

21:29

Miracle a l’Allianz Arena.

Minut 28, Jugada de Müller, que centra, i quan Lewandowski anava a rematar sol, Ter Stegen ha tocat amb la punta dels dits per evitar que rematés en bones condicions. Segueix el 0 a 0 al marcador.
21:24

SEGON GOL DEL BENFICA

Benfica 2 – 0 Dinamo Kiev. Gol de Gilberto. Si el Barça no guanya a Munic, quedarà eliminat

21:23

El Bayern també n’ha tingut.

Tot i el bon inici del Barça, i que ha tingut les ocasions més clares, el Bayern de Munic també arriba amb perill, i cada cop que s’acosta a l’àrea la sensació és que també pot marcar.

21:21

Espectacle Dembélé. El jugador francès està sent el més incisiu del Barça en atac. De moment no arriba el gol, però ha tingut diverses ocasions clares. L’última al minut 20 en una combinació amb Memphis. El xut del francès ha sortit alt.

Imatge

21:17

GOL DEL BENFICA.

Yaremchuk marca el primer gol a Portugal. Ara mateix el Barça estaria eliminat.

21:15

Minut 16, Ronald Araujo rep una targeta groga després d’interceptar amb falta Aphonso Davies. La falta ha estat per molt poc fora l’àrea, a la zona del córner.

La centrada de Leroy Sané, no l’ha rematada ningú dins de l’àrea i el Barça l’ha pogut treure.

21:09

Minut 9, la primera de Dembélé! Bona jugada del francès per l’esquerra, que marxa per velocitat, centra bé, però Dest no arriba a rematar.

21:06

Minut 6, bona jugada de Memphis i Dest. La pilota acaba als peus de De Jong, que cedeix a Jordi Alba. El xut del lateral és fluix i Neuer bloca sense problemes.

Però bona jugada dels blaugrana, que han triangulat bé! Moral per a l’equip de Xavi.

21:03

Groga per a Sergio Busquets al minut 3. Errada greu de Ter Stegen, que dona la pilota a Lewandowski i Busquets es veu obligat a fer falta per evitar que encari porteria.

La falta xutada per Sané rebota a la barrera.

21:01

Pressió alta del Barça, que no deixa sortir còmodament el Bayern. De moment, Araujo se situa de lateral dret i Dest més amunt.

21:00

Comença el partit entre el Bayern i el Barça

L’àrbitre xiula i comença el partit. Continua nevant lleument a l’Allianz Arena, que es mostra imponent sense públic.

20:56

Ara sí! tot a punt! recordem l’alineació del Barça

Xavi Hernández amb aquest onze, caldrà veure la tàctica final que fa sevir

20:47

El partit entre l’Atalanta i el Vila-real començarà més tard

La nevada que està caient sobre l’estadi de Bergamo, comportarà que el partit entre tots dos conjunts es posposi fins les 21.20 h. Tots dos equips es juguen l’accés als vuitens de final.

20:45

Sergio Busquets continua sumant rècords

El capità blaugrana jugarà el seu partit 650 vestint la samarreta del Barça. Enhorabona!

20:40

La Juventus es classifica per davant del Chelsea

En els partits avançats de l’última jornada, hi ha hagut sorpresa al grup H. La Juventus ha guanyat el Malmö per la mínima, 1 a 0, i el Chelsea ha ensopegat al camp del Zenit en un final d’infart, ja que els russos han empatat al minut 94 de partit. Per tant, els italians es queden la primera plaça de grup i el Chelsea serà segon.

Sorteig de la Champions 2021-22 dels vuitens de final: Horari, equips classificats i novetats

20:23

El partit, sense públic

Recordem que el partit entre el Bayern i el Barça es jugarà sense públic degut a l’increment de casos de coronavirus a Alemanya. Per tant, un petit avantatge pel Barça, o no, ja que els blaugrana van caure per 2 a 8 a Lisboa, sense públic. Veurem si afecta o no.

El Bayern-Barça es jugarà sense públic a l’estadi Allianz Arena

20:19

Un possible 4-3-3 segons la UEFA

La UEFA considera que Dest jugarà d’extrem, i així ho ha plasmat en el dibuix tàctic que ha fet abans que comenci el partit. Caldrà veure els possibles moviments al llarg del partit que podria fer Xavi.

20:15

Aquest és l’onze titular del Bayern de Munic

Els alemanys surten amb el millor onze possible, amb Lewandowski de titular. Aquest seria l’esquema tàctic segons la web de la UEFA:

20:12

El Barça jugarà amb l’equipació de la senyera

Els blaugrana deixen de banda el blaugrana i vestiran l’equipació amb la bandera catalana.

19:46

Ja tenim alineació!

Xavi surt amb 3 centrals, Piqué, Araujo i Lenglet. 2 carrilers, Dest i Jordi Alba. 3 migcampistes, Frenkie de Jong, Gavi i Busquets i en punts Dembélé i Memphis.

Tot i això, hi ha moltes possibles variants. Dest o Jordi Alba d’extrems i 4 defenses, o Gavi acompanyant Dembélé i Memphis. Veurem amb quin dibuix surt Xavi.

Imatge

19:35

Continua nevant a l’Allianz Arena

A l’interior de l’Estadi la neu es va acumulant lleument, tot i que la gespa està perfecte. La temperatura a aquesta hora és d’un grau sota zero.

19:03

Dues hores pel partit decisiu Bayern – Barça

Queden dues hores perquè el Barça se la jugui contra el Bayern. Podreu seguir el minut a minut en aquesta mateixa pàgina web. I de seguida que tinguem les alineacions les comentarem en aquest espai. Esperem que els jugadors del Barça hagin escoltat atentament Dani Alves:

Dani Alves: “Els clubs grans han de ser grans en moments grans com aquest”

18:19

El Barça juvenil perd contra el Bayern

El Barça juvenil ha acabat la seva participació a la Youth League amb una derrota contra el Bayern de Munic tot i avançar-se amb un 0 a 2 al marcador. L’equip d’Oscar López s’acomiada amb una nova derrota.

17:25

El gran perill dels alemanys, Lewandowski

Ell solet ha marcat més gols que tot el Barça. Res més a dir.

Robert Lewandowski ha fet més gols que tot el Barça

16:39

El partit es jugarà sota zero

Tots els pronòstics del temps coincideixen, a les 21 h la temperatura serà de -1 grau. A més, des de primera de la tarda està nevant a Munic, per tant, les condicions meteorològiques son força adverses pel Barça, que no està acostumat a aquest tipus de meteorologia.

15:47

Laporta apel·la a l’orgull

El president del Barça, Joan Laporta, ha parlat amb la premsa just abans del dinar de directives, i ha deixat clar que cal treure l’orgull blaugrana i que creu en passar ronda. La importància del partit li ha traït el subconscient, i ha dit “passarem l’eliminatòria” tot i que el partit encara és de la fase de grups.

15:00

Dinar de directives amb Oliver Kahn

El Barça i el Bayern han fet el tradicional dinar de directives previ al partit d’aquesta nit, i per part de la delegació bavaresa, s’ha pogut veure al mític porter Oliver Kahn. Per part blaugrana, Joan Laporta ha encapçalat la delegació en la que també hi havia Mateu Alemany i Rafa Yuste.

14:02

El Barça s’exercita abans del partit d’aquesta nit

Els jugadors han fet una sessió d’activació muscular abans del partit contra el Bayern. Ho han fet en una sala interior, sense trepitjar gespa de l’Allianz Arena.

13:20

El juvenil blaugrana també és a Munic

Com és habitual, l’equip juvenil del Barça participa a la Youth League, i avui, abans del partit del primer equip, juga contra el Bayern de Munic juvenil. Tot i que l’equip d’Oscar López ja està eliminat de la competició, volen acabar amb una victòria contra els alemanys. En aquest juvenil fa ben poc hi jugaven Gavi, Ilias o Nico.

12:41

Piqué i les metàfores

Gerard Piqué va parlar en roda de premsa i va deixar clar com sortirà l’equip. Recupera el que va dir un dels capitans blaugrana. La frase feta ho deixa tot ben clar…

Gerard Piqué: “Contra el Bayern sortirem amb un ganivet entre les dents”

12:01

Memphis ha de ser l’home gol també a la Champions

El rol de Memphis Depay a la Champions és ben diferent al de la Lliga. En la competició domèstica ha marcat 8 gols, mentre que a Europa encara no s’ha estrenat vestint la samarreta del Barça. Avui, en l’escenari més complicat, vol trencar aquesta mala ratxa

8⃣ gols a la Lliga
0⃣ gols a la Champions

11:11

Baixes a tots dos equips

Xavi Hernández no podrà comptar amb diversos jugadors, el més important, Ansu Fati, que no s’ha recuperat  temps pel partit d’aquesta nit. Però el Bayern també té baixes sensibles, sobretot al mig del camp. Hernández i Goretzka van entrenar ahir amb normalitat, Gnabry, Sabitzer i Cuisance ho van fer individualment i Kimmich, Choupo-Moting i Stanišić no es van exercitar en aquest entrenament previ i seran baixes segures.

10:49

L’Atlètic de Madrid es classifica ‘in extremis’

La primera part de l’última jornada de la Champions es va celebrar ahir. El Reial Madrid va certificar la primera plaça en guanyar l’Inter i l’Atlètic de Madrid va suar de valent per guanyar a Porto i aconseguir la segona posició del grup gràcies a la derrota del Milan contra el Liverpool. Aquests són tots els equips classificats:

10:26

Xavi confia en passar ronda

Recupera aquí el que va dir ahir l’entrenador blaugrana en roda de premsa. Xavi considera que és factible guanyar i que sent el Barça s’ha de guanyar. El to de la roda de premsa però, no acompanyava el missatge optimista…

Xavi Hernández: “Tenim una oportunitat molt bona per fer història”

10:00

Tota l’actualitat del partit del Bayern –  Barça, en directe

Bon dia! Sóc el Sergi Cebrián i al llarg del dia aniré actualitzant tot el que passi al voltant del partit Bayern de Munic – Barça en que els blaugrana es juguen l’accés als vuitens de final de la Champions. A les 21 h comença el partit a l’Allianz Arena. Actualitza’t amb nosaltres!