El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha valorat la decisió de jugar el partit entre el Barça i el Nàpols de la Lliga de Campions del dimecres 18 de març a porta tancada. Bartomeu ho ha deixat ben clar: la salut és el primer.

Bartomeu i la situació excepcional

El màxim mandatari blaugrana ha assegurat que “per a nosaltres una recomanació, quan es parla de salut, és una obligació”. El president és conscient que el fet de jugar el partit contra els italians i les dues properes jornades de Lliga a porta tancada —al Camp Nou el Barça ha de rebre el Leganés el diumenge 22 de març— tindrà “una afectació per als socis i aficionats” i que ho lamenta.

Bartomeu té clar que “és una situació excepcional” i que “el Barça ha de ser corresponsable, perquè aquesta situació es pugui arreglar ràpidament”. El president, que ja és conscient que totes les competicions tant professionals com amateurs a l’estat espanyol seran a porta tancada, ha destacat que “hem de prendre consciència que hem de respectar unes normes”. Al final, el màxim mandatari blaugrana ha dit que “ens enfrontem a un problema i és un problema de tots”.