Espai Barça

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, en un col·loqui del fòrum Barcelona Capital ha parlat de diversos temes que afecten l’actualitat del club. Ha confirmat que hi haurà un nou referèndum per l’Espai Barça i que no avançarà les eleccions, que han de ser el 2021.

L’Espai Barça, el futur del club

L’Espai Barça és el gran projecte d’aquesta junta directiva, liderada per Josep Maria Bartomeu. El projecte ha de canviar els entorns del Camp Nou i ha d’impulsar el club cap al futur. Recordem que es remodelarà l’estadi, es construirà un Palau Blaugrana nou, s’enderroca el Miniestadi i ja s’ha construït l’Estadi Johan Cruyff. Bartomeu ha explicat que “ho estem parlant amb la junta directiva”, però que “l’opinió del soci és molt important” i, per tant, hi haurà una nova consulta. Pel president “els directius tenim la responsabilitat de preguntar al soci”. Ha dit que el finançament “serà més gran de 680 milions d’euros” —en un principi havia de costar 600 milions— i que “és un projecte per als propers 70 anys”.

Les eleccions, el 2021

El president ha assegurat que no s’avançaran les eleccions. “Seran el 2021”. Bartomeu, que els últims partits a casa ha vist com part de l’afició li reclamava la dimissió i treia mocadors blancs, té clar que “ens van votar per a un projecte de sis anys” i que “acabar el mandat és una responsabilitat que van assumir quan els socis ens van votar”. Pel president és cert que hi ha socis que mostren el seu descontentament, però per ell “el club està pacificat”.