La primera plantilla blaugrana s’ha fet la ja tradicional fotografia amb tots els membres del cos tècnic i amb el president Joan Laporta al centre.

El Barça s’ha fotografiat al camp Tito Vilanova

En un ambient distès i alegre, jugadors i tècnics, acompanyats del president Joan Laporta, s’han col·locat ben rectes per realitzar la fotografia oficial al camp d’entrenament Tito Vilanova. S’han fet dues fotografies, una amb la primera equipació i, l’altra, amb la samarreta d’entrenament.

Al centre, el president Laporta envoltat dels tres membres principals del cos tècnic: Ronald Koeman, Alfred Schreuder i Henrik Larsson. En la fotografia amb la primera equipació s’ha afegit Philippe Coutinho, absent per lesió de llarga durada. Quan s’han fet la fotografia amb l’equipació d’entrenament, s’han afegit a la instantània els jugadors del FC Barcelona B, que solen exercitar-se amb el primer equip: Iñaki Peña, Arnau Tenas, Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Òscar Mingueza.

A banda del president Joan Laporta, també han estat presents en la sessió fotogràfica el vicepresident primer de l’àrea esportiva Rafael Yuste, l’adjunt al president en matèria esportiva Enric Masip i el director de futbol del FC Barcelona Mateu Alemany.

@FCBarcelona_cat

Després, sessió preparatòria per a la final de Copa

Posteriorment, l’equip blaugrana ha realitzat una sessió de treball per seguir preparant la final de Copa del Rei, que se celebrarà el proper dissabte contra l’Athletic de Bilbao, a l’estadi de la Cartoixa de Sevilla.

A l’entrenament han participat tots els jugadors disponibles del primer equip i s’ha realitzat al mateix camp Tito Vilanova. A la sessió, també s’hi han afegit els futbolistes del filial: Iñaki Peña, Òscar Mingueza, Ilaix Moriba, Arnau Tenas, Konrad de la Fuente i el porter Lazar Carević