Barrera i Valentín, els golejadors Horta i Moralo

El gol és la salsa del futbol. És el bé més preuat i també el més buscat. Doncs el gol a l’Horta i el Moralo té un nom: Narcís Barrera per als hortencs i Valentín Prieto per als extremenys.

Barrera, experiència al poder

Narcís Barrera és un jugador polivalent que en els diversos equips on ha jugat ha passat per gairebé totes les posicions del camp. A l’Horta ha acabat jugant en punta i s’ha convertit en el millor davanter de l’equip de Nacho Castro. Als seus 30 anys, Barrera ha marcat aquesta temporada set gols i és el pitxitxi de l’equip del Feliu i Codina. El futbolista ha viscut un any màgic, ja que pocs eren els qui s’imaginaven que l’Horta acabaria fent història i classificant-se per primer cop per a un play-off d’ascens a Segona Divisió B. Els altres dos màxims golejadors hortencs han estat Guillem i Domi amb cinc gols cadascun.

Valentín, el gol del Moralo

Valentín Prieto és un davanter pur. Al contrari que Narcís Barrera, és encara un jugador jove, ja que té 23 anys. La temporada de Valentín de cara a porteria ha estat excel·lent. Ell tot solet ha marcat 20 gols, per tant, és un dels artífexs de la classificació del Moralo per al play-off d’ascens a Segona Divisió B. A principi de temporada el davanter va aixecar dubtes, però amb els seus gols s’ha convertit en titular indiscutible i en peça clau per a l’equip extremeny. De fet, ha tornat amb escreix la confiança del tècnic del Moralo, Diego Merino, ja que va ser una aposta personal de l’entrenador, que se’l va emportar a l’equip extremeny des de l’Astorga, equip en el qual estaven els dos la temporada passada. Per tant, l’Horta ja sap quin serà un dels perills més destacats del Moralo.