El CVB Barça no ha pogut superar al VB Logronyo, clar favorit, i ha perdut la final de la Lliga Iberdrola en tres partits. Les blaugrana arribaven al tercer matx de la final amb un 2 a 0 en contra que les deixava sense marge d’error i no han pogut amb l’experiència de les riojanes. Les noies d’Hugo Gotuzzo no han estat capaces de guanyar cap set i han vist com la Lliga ha marxat per La Rioja per sisena vegada consecutiva.

El Logronyo colpeja primer

El primer set se l’ha endut el VB Logronyo per 17 a 25. Les noies d‘Hugo Gotuzzo no han pogut aguantar el ritme frenètic de les visitants, que s’han anat distanciant al marcador amb dos parcials de 0-4. Des de l’inici les riojanes han marcat el ritme del partit i han guanyat, amb solvència, el primer set.

El segon set s’escapa per un pèl

Al segon període, les blaugrana han estat a punt d’aconseguir la igualada al marcador. Tot i això, les vigents campiones, s’han refet d’una sèrie d’errades a l’hora de treure (fins a sis) i s’han imposat per 26 a 28. Ana Escamilla, jugadora culer, ha liderat el joc blaugrana i ha fet patir un VB Logronyo, que no ha defallit als moments clau.

Vicky Savard sentencia la final

La jugadora canadenca del Logronyo, que fa gala d’un colpeix espectacular, ha liderat l’equip de La Rioja durant un tercer set en què les visitants s’han imposat sense patir, per 18 a 25. Després de l’esforç del segon període, l’equip que entrena Gotuzzo no ha aconseguit frenar els parcials de les logronyeses, que des del principi, han marcat distàncies al marcador i han sentenciat el partit amb dos parcials de 0-5.

Una temporada històrica

Tot i aquesta dura derrota per 3 a 0 a la final del play-off per la Lliga, la temporada de l’equip blaugrana és històrica. Per primer cop, s’han classificat per a la final, contra tot pronòstic. També, han arribat a les semifinals de la Copa de la Reina, en la qual van caure contra La Laguna. Aquestes fites han de ser les bases d’un projecte il·lusionant pel voleibol culer femení.