copa rei basquet 2023

L’Ajuntament de Barcelona treballa per intentar que la ciutat sigui la seu de la propera edició de la Copa del Rei de bàsquet 2023. Segons ha avançat ‘RAC1’ i ha pogut confirmar betevé, el consistori municipal treballa per tal que el Palau Sant Jordi, amb capacitat per a més de 16.000 espectadors, sigui la seu de la Copa del Rei del pròxim any. Fonts municipals han confirmat a betevé que des de l’Ajuntament fa temps que s’està treballant tècnicament la candidatura amb l’ACB.

Una de les ciutats rivals de Barcelona seria una localitat veïna, Badalona. L’alcalde badaloní, Rubén Guijarro, ha confirmat la candidatura aquest matí. En el cas de Badalona, la Copa del Rei es disputaria al Pavelló Olímpic, on juga habitualment els seus partits el Joventut. Seria la tercera vegada que Barcelona organitza la Copa del Rei de bàsquet.

Barcelona, capital internacional de l’esport

L’Ajuntament de Barcelona continua amb la seva voluntat de convertir la ciutat en seu internacional de grans esdeveniments esportius. La Vuelta España 2023 sortirà des de Barcelona el proper mes d’agost. A banda del ciclisme, Barcelona també viurà el 2024 una gran competició internacional com la Copa Amèrica de Vela. En l’horitzó més llunyà també hi ha la candidatura per als Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030.