El Barcelona, amb casquet blau, s’ha classificat per jugar la final de la Supercopa d’Espanya, després d’imposar-se per la mínima, 8 a 9, al Terrassa. Ha estat una semifinal molt igualada i la incertesa del marcador s’ha mantingut fins a l’últim instant.

El Barcelona comença marcant el ritme

Els barcelonins han començat dominant. El primer quart ha estat el més golejador i el Barcelona ha aprofitat per obrir una distància de dos gols. La inercia dels primers minuts no s’ha mantingut en el segon període. Els egarencs han ajustat la defensa i dels cinc gols que havien encaixat en el primer quart, només n’han encaixat un en el segon. Els de Víctor González han trobat a faltar aquesta efectivitat anotadora i a la mitja part el resultat era de 5 a 6 favorable als cenebistes.

Tot es decideix a l’últim quart

A la represa ha tornat a pujar l’efectivitat de cara a porteria. El Terrassa ha mantingut les prestacions del segon quart i ha aconseguit igualar el marcador. Ha guanyat el parcial i ha empatat el partit a vuit. Per tant, tot s’havia de decidir en els últims vuit minuts. Aquí els nervis i la pressió s’han notat i només s’ha marcat un gol. El Barcelona ha sabut gestionar millor el tram final i finalment s’ha endut la semifinal. Per tant, aquest diumenge jugarà per aixecar la Supercopa d’Espanya.