El Barça rugbi ha començat l’any de la pitjor manera: amb derrota a casa contra la Complutense Cisneros per un clar 12 a 28. L’equip dirigit per Santiago Monteagudo s’ha mostrat molt tou en defensa i inoperant en atac. Tot i la desfeta, els blaugrana segueixen tercers a la classificació per darrere de la Santboiana, que és primera, i del Silverstorm el Salvador, que són segons.

Els germans Irusta, imparables al primer temps

Els germans Irusta han anotat 13 punts en 28 minuts de partit. Ike ha anotat dos xuts de càstig i Yako ha aconseguit un assaig. Manuel Gnecco ha posat el 0 a 18 al descans amb un altre assaig. El Barça no feia bons placatges i en atac estaven totalment perduts. Ha estat la pitjor primera part de la temporada.

El Barça ha necessitat 67 minuts per anotar

La segona part ha començat igual que la primera: amb un xut de càstig transformat per Ike Irusta. Jose Ramon Borraz ha posat el 0 a 28 al marcador. El Barça ha tardat 67 minuts a aconseguir la primera anotació. Ha estat Bautista Guemes, amb un assaig. A les acaballes, un assaig de càstig ha posat el definitiu 12 a 28.