El CN Barcelona, amb casquet blau, ha superat el CE Mediterrani per 6 gols a 8 en el partit corresponent a la 6a jornada de lliga de waterpolo masculí. Amb la victòria, els homes de Toni Esteller se situen segons amb 15 punts, els mateixos que l’Atlètic-Barceloneta, que és primer.

El CN Barcelona capgira el marcador

Partit de dues cares el que s’ha viscut entre el Mediterrani i el Barcelona Vista. El primer quart ha estat molt igualat i ha acabat amb victòria mínima per als homes de Jazheel Martínez, que afrontaven el partit havent guanyat tots els partits a la Josep Vallès. Al segon quart han ampliat distàncies mostrant-se superiors al seu rival, i han arribat al descans al davant en el marcador (4-2).

A la represa, el CN Barcelona ha mostrat la seva millor versió i ha aconseguit capgirar el partit mitjançant un parcial de 0 a 6. Els mariners han sabut mantenir el marcador favorable i s’han acabat emportant la victòria (6-8). Els de Toni Esteller només han perdut un partit en aquest inici de lliga. D’altra banda, el Mediterrani ha viscut la primera derrota a casa i se situa 4t amb 12 punts.