El Campionat d’Espanya juvenil masculí de waterpolo, que s’està disputant des del 14 fins al 17 de juliol, ja té dos classificats barcelonins per als quarts de final: el CN Barcelona i el CE Mediterrani.

Dues victòries clares

El CN Barcelona s’ha imposat de forma clara al CN Helios amb una victòria àmplia (3-8). L’equip de Manuel Delgado Ollo ha dominat el partit des del primer quart, i s’ha trobat amb un resultat molt favorable (2-5) gràcies als tres gols de Robert López al descans.

A la segona part, l’Helios ha volgut intentar la remuntada, però el poder físic del CN Barcelona ha estat massa per a l’equip de Saragossa. El Barcelona ha aconseguit tots els parcials (1-3/1-2/1-2/0-1) i s’ha endut la victòria amb un final sense massa complicacions.

El partit ha estat encara més plàcid per al CE Mediterrani que, a més, tenia el suport extra de jugar a casa, a la piscina Josep Vallès. El rival, el Club Deportivo Básico Bis, no li ha pogut plantar cara en cap dels parcials, en què els d’Alex Corres han sigut molt superiors (0-3/1-3/3-4/1-5/0-0). Jan Pérez, el màxim golejador del Medi amb quatre gols, ha estat determinant per aconseguir un resultat final de golejada (15-5).

A quarts de final com a primers de grup

Amb aquesta victòria, el Barcelona es classifica com a primer de grup i s’enfrontarà als quarts de final al CD Waterpolo Málaga després d’haver guanyat en la primera jornada a l’EM El Olivar per 17 a 4.

Per la seva banda, el CE Mediterrani també s’ha classificat com a primer indiscutible del grup, amb un ple de victòries (11-8 i 13-8 en els partits anteriors), i el seu proper rival serà el CN Las Palmas.

L’Atlètic-Barceloneta, primer del grup femení

En el Campionat juvenil femení, el CN Atlètic-Barceloneta també s’ha classificat per als quarts de final després de vèncer el CW Dos Hermanas en un partit molt igualat fins al final (parcials d’1-1/5-2/2-5/3-3) que s’ha hagut de decidir a la tanda de penals (6-5) i que ha acabat amb un resultat de 17 a 16 favorable al club barceloní.

Tant en el Campionat juvenil femení com en el Campionat juvenil masculí, els quarts de final es disputaran aquest dissabte 16 de juliol per la tarda, les semifinals es jugaran diumenge 17 de juliol al matí i la final el mateix 17 de juliol per la tarda.