Victòria del Club Natació Barcelona davant el Centre Natació Mataró per 7 a 5. A la Nova Escullera s’esperava un partit molt igualat entre el Natació Barcelona i el Mataró. I així ha estat.

Molta igualat durant tot el partit

El partit entre el Natació Barcelona, amb casquet blau, i el Mataró ha estat un gran partit de waterpolo. Igualat durant els 32 minuts. Els 16 primers han acabat amb un ajustat 3 a 2.

CN Barcelona - CN Mataró (7-5)

Després del descans, la igualtat ha continuat durant el tercer i últim períodes. En el tercer quart, el Natació Barcelona ha pogut distanciar-se del Mataró amb un parcial de 3 a 2 que ha permès als de Toni Esteller arribar a l’últim quart amb un 6 a 4 al seu favor. A l’últim període, empat a un en el parcial i victòria per al CNB per 7 a 5.

La picabaralla del partit

Al tercer període, picabaralla entre diversos jugadors que ha acabat amb les expulsions de Pol Gomà i Guus Van Ijperen del CNB i Víctor Fernández del Mataró. Aquestes expulsions, sobretot les del Natació Barcelona, han condicionat la resta de partit al conjunt de Toni Esteller.