pantalla gegant barcelona final eurocopa 2024 espanya

L’Ajuntament de Barcelona instal·larà una pantalla gegant en un espai de la ciutat encara per concretar perquè els aficionats al futbol puguin seguir la final de l’Eurocopa 2024 que disputarà la selecció espanyola a l’Estadi Olímpic de Berlín diumenge, a partir de les 21 h. L’equip espanyol s’hi ha classificat després de guanyar França a la semifinal i el rival es decidirà aquest dimecres al vespre, en l’altra semifinal que enfronta les seleccions dels Països Baixos i Anglaterra.

L’alcalde, Jaume Collboni, ha dit en una publicació a X que l’espai on hi haurà la pantalla s’anunciarà “ben aviat”.

L’Ajuntament ha dit en un comunicat que la instal·lació de la pantalla “es tracta d’un exemple més de l’estratègia del consistori per fer de Barcelona una ciutat referent en l’esport en àmbit internacional i per donar visibilitat a les grans competicions esportives”.

El darrer partit, des de la plaça de Catalunya

La darrera vegada que es va instal·lar una pantalla gegant va ser el mes de maig a la plaça de Catalunya per veure el FC Barcelona a la final de la Champions femenina. Abans, el 20 d’agost del 2023, també es va instal·lar una pantalla dins del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron per veure la final del Mundial de futbol femení que es disputava a Sydney, en què la selecció espanyola es va convertir en campiona del món.