El Barça d’hoquei patins clava un cop d’efecte i fitxa Helder Nunes, un jugador portuguès de 25 anys que ha estat la referència del Porto les darreres temporades.

 

El botxí del Barça a la Copa d’Europa

Nunes és un mitja pista amb gran experiència internacional que deixa de ser el capità dels Dragons blanc-i-blaus per triomfar al Palau Blaugrana. La prova de la seva professionalitat és que, tot i que sabia que jugaria al Barça la temporada vinent, va ser el botxí dels blaugrana en la darrera fase final de la Copa d’Europa. Ell va ser l’autor del gol que va eliminar els culers i va evitar que revalidessin el títol aconseguit un any enrere.

La presentació del nou jugador culer es farà aquest dijous, dia 4 de juliol. A les 16.30 h signarà el contracte a la Llotja del Palau i un quart d’hora després oferirà una roda de premsa al santuari de les seccions culers.

Tres portuguesos al FC Barcelona

Helder Nunes serà el tercer jugador portuguès que defensarà la samarreta blaugrana. Carlos Realista va ser el primer, l’any passat va arribar al Palau Joao Rodrigues procedent el Benfica i ara ho fa ell, un altre internacional de qualitat contrastadíssima