El Club Natació Barcelona haurà de remuntar a la piscina del Sabadell si vol jugar la final de l’Europacup. En el partit anada de la semifinal els cenebistes han perdut davant els vallesans per 10 a 12. El finalista es decidirà el dimecres 9 de febrer a la piscina de Can Llong.

Un quart per cada equip

El partit anada de les semifinals no ha decebut. El Sabadell ha començat millor l’enfrontament i s’ha endut el primer parcial per 1 a 3. La reacció del Barcelona ha arribat en el segon quart. Els barcelonins han estat més efectius gràcies a Tahull i Valls, i s’han endut aquest període. Al descans el marcador ha estat de 5 a 5.

El Barcelona obre la porta a l’esperança

El partit hauria pogut quedar solucionat en el tercer quart. Els vallesans, amb una magnífica defensa i molt encertats de cara a porteria, han aconseguit un parcial d’1 a 7, que deixava contra les cordes el Barcelona. El marcador de 6 a 12 al final d’aquest quart deixava poques opcions als barcelonins. Però els cenebistes no s’han rendit i han fet un últim període molt bo. Mario Llobet, sota pals, ha estat un mur que no han pogut superar els vallesans i el Barcelona ha clavat un parcial de 4 a 0 per deixar el marcador definitiu de 10 a 12 i tenir l’esperança de poder remuntar a la piscina de Can Llong.