El Club Natació Barcelona ha guanyat el primer partit contra el Sabadell de semifinals del play-off al títol de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Els de Víctor González s’han imposat per 12 a 7, gràcies a un molt bon primer quart.

El Barcelona és molt superior a l’inici

Bon inici del Barcelona en el primer quart. S’ha situat en un 3 a 0 favorable amb gols de Guillem García, Roger Tahull i Robert López. El segon període ha estat més igualat, tant, que el parcial ha finalitzat amb quatre gols per a cada equip, la qual cosa ha deixat el 7 a 4 en el marcador al descans. El tercer quart ha estat de nou per al Barcelona, que ha fet quatre gols més per tres del Sabadell. El resultat ha estat en finalitzar d’11 a 7 per als barcelonins. En el darrer quart només s’ha vist un gol que ha convertit Adrià Delgado per al Barcelona. Finalment, 12 a 7 per a l’equip de mariner, que el deixa més a prop del play-off final de la Lliga.