Reial Societat Barça

El Barça segueix imparable i ha sumat una altra victòria a la Lliga. Les blaugrana s’han imposat amb contundència al camp de la Reial Societat per 1 a 9. És un cop d’efecte definitiu a la Lliga, ja que les basques eren les segones classificades. Ara la distancia a la classificació és de 19 punts, quan en quedaran 27 per disputar.

Oshoala és la protagonista de la primera part

Les blaugrana han sortit dominant i apropant-se amb perill a la porteria basca. De fet, Lieke Martens ha tingut la primera bona ocasió, però el seu xut, desviat per la portera Adriana, ha anat a parar al travesser. El Barça ha seguit insistint i en el minut 8 ha tingut premi. Oshoala ha aprofitat una errada del conjunt basc per fer el 0 a 1. A partir d’aquí el partit s’ha igualat i les oportunitats s’han viscut a les dues àrees. Ha estat un enfrontament amb alternatives i les porteres, Cata Coll i Adriana, han hagut d’intervenir diverses vegades per evitar el gol. Això sí, el Barça ha enviat tres pilotes més al pal. I en l’últim minut de la primera part, Oshoala ha tornat a aprofitar una badada de les locals per signar el 0 a 2.

El Barça no dona opció a la Reial

El partit ha quedat solucionat a l’inici de la segona part. En 13 minuts el Barça ha marcat tres gols i ha sentenciat l’enfrontament contra la Reial Societat. Fridolina Rolfo, Irene Paredes i Lieke Martens han col·locat el 0 a 5 al marcador. A partir d’aquí, el Barça, podem dir, ha jugat a plaer. Les basques han perdut presència al camp de les blaugrana i les de Jonatan Giráldez han seguit buscant ampliar l’avantatge. Jenni Hermoso ha enviat una rematada al pal i després ha estat Alexia Putellas qui ha marcat el 0 a 6. El Barça no ha aixecat el peu de l’accelerador i Claudia Pina ha signat el 0 a 7. A les acaballes del partit ha estat Jenni Hermoso qui ha fet el 0 a 8. I abans del xiulet final encara dos gols més. Emma Ramírez ha fet el gol de l’honor de les basques, l’1 a 8, i ja en temps de descompte ha estat Marta Torrejón qui ha establert l’1 a 9 definitiu.