CN Barcelona

El Barcelona ha estat a punt de remuntar l’eliminatòria davant el Sabadell i, per tant, classificar-se per a la final de l’Euro Cup. Els barcelonins havien de remuntar dos gols del partit d’anada de les semifinals i se n’han quedat a les portes. Al final, s’han imposat per 8 a 9, una renda insuficient per accedir a la final europea.

El Barcelona reacciona en el segon quart

Els barcelonins han tingut un mal inici de partit. Els vallesans s’han col·locat amb un 2 a 0 a favor, que Ramon Sesen s’ha encarregat de retallar just abans que s’acabés el primer quart. En el segon període el Barcelona ha estat més encertat de cara a porteria, però no ha aconseguit defensivament aturar el joc ofensiu del Sabadell. De totes maneres, els de Víctor González han aconseguit empatar el marcador i marxar al descans amb un 4 a 4.

Emoció fins al final

El tercer quart ha estat el millor dels cenebistes, que amb un 0 a 2 han aconseguit posar-se per davant en el marcador i, a més, igualar la diferència de dos gols que tenia el Sabadell del partit d’anada. Els vallesans, però, han reaccionat ràpidament i un parcial de 2 a 0 a l’inici de l’últim quart ha posat les coses molts difícils al Barcelona. Però els barcelonins no s’han rendit i han tornat el parcial. S’ha entrat en els tres últims minuts de partit amb un marcador de 8 a 6 i tot per decidir. El Sabadell, però, ha ajustat la defensa i dos gols de Francisco Valera han col·locat l’empat a vuit. El gol final de Blai Mallarach només ha servit per guanyar el partit, per 8 a 9, però no per classificar l’equip per a la final de l’Euro Cup.