Depenent de la durada del coronavirus, la Copa d’Europa d’handbol tindrà més o menys partits. En el cas extrem que no hi hagi prou dates per decidir els vuitens i els quarts de final, només es disputaria, i sempre que l’alerta sanitària desaparegui, la final a quatre de Colònia.

Les alternatives més optimistes

L’EHF ha presentat un calendari alternatiu de la Champions League en cas que la crisi de la covid-19 es mantingui diverses setmanes més a tot Europa. El president, Michael Wiederer, planteja un escenari en què la competició es reprengui el primer cap de setmana de juny. Els vuitens de final es jugarien els dies 4, 5, 6 i 7 de juny. Els quarts de final, amb el Barça classificat per haver quedat primer del grup en la fase incial, es jugarien el 25, 26, 27 i 28 del mateix mes de juny i la Final Four de Colònia es faria el cap de setmana del 22 i 23 d’agost.

 

 

Barça, PSG, Kiel i Veszprém

Si finalment l’aturada de la competició és més gran de la prevista i no hi ha dates possibles per fer els vuitens i els quarts de final, la federació europea preveu que els equips que juguin la fase final siguin els quatre millors classificats fins ara. En aquest cas ho serien el FC Barcelona i el PSG, primer i segon de la fase prèvia (grup A), i el Kiel i el Veszprém, que han estat els millors del grup B.