El Barcelona femení ha superat el Sevilla per 6 a 2 al Miniestadi. Les de Lluís Cortés obliguen l’Atlètic de Madrid a guanyar dissabte contra el València per mantenir el lideratge.

El Barcelona femení no acaba de controlar la primera part

El Barça ha encarrilat el partit abans del primer quart d’hora. Un gol de Lieke Martens amb un xut potent des de dins de l’àrea ha transformat el primer per a les blaugrana. En el minut 29 Aitana ha centrat dins l’àrea i Oshola no ho ha desaprofitat i ha fet el 2 a 0 per al Barça. De nou, Oshola quatre minuts més tard ha convertit el tercer gol per a les de Lluís Cortés i llavors han arribat un minuts de bogeria. El Sevilla ha retallat distàncies al minut 36 amb un xut ras potent de fora l’àrea de Karpova. Als dos minuts les sevillanes han tornat a anotar amb un gol en pròpia porteria de la blaugrana Mapi, que ha pujat el 3 a 2 en el marcador. Abans del xiulet final de la primera part les blaugrana a la sortida d’un córner han aconseguit el 4 a 2 amb una rematada de Stefanie van der Gragt. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part, dominada per les blaugrana

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica golejadora que en els primers 45 minuts. Aitana al minut 63 de la segona meitat ha anotat de cap després d’aprofitar el rebuig del travesser en un xut potent d’Oshola i les blaugrana han incrementat la diferència pujant el 5 a 2 al marcador. A partir del cinquè gol les de Lluís Cortés han mantingut la pilota amb possessions llargues i Candela Andújar en el minut 37 ha aprofitat una passada de Claudia Pina i ha anotat el 6 a 2, que ha sentenciat, encara més, el matx per a les catalanes. Finalment el partit ha acabat amb 6 a 2 a favor de les blaugrana.

Les catalanes són líders provisionals quan falta saber el resultat del partit de dissabte que enfrontarà l’Atlètic de Madrid contra el València. Les de Lluís Cortès hauran d’esperar fins a l’última jornada per saber si es proclamen campiones de Lliga, ja que no depenen d’elles mateixes.