El Barcelona ha debutat a la fase de grups de l’Euro Cup amb un empat a 12 davant l’En Tourcoing. Ha estat un partit molt igualat i emocionant, que s’ha decidit quan faltaven 24 segons per al final. Un gol de Víctor Flores ha posat el 12 a 12 en el marcador.

Els francesos comencen dominant

Els barcelonins, amb casquet blanc, han vist com l’En Tourcoing ha estat molt encertat de cara a porteria en el primer quart. Defensivament l’equip de Víctor González no ha acabat d’ajustar els atacs dels francesos i ha encaixat quatre gols. De totes maneres el cenebistes ofensivament no han estat malament i el marcador al final d’aquests primers vuits minuts ha estat de 3 a 4. El segon període ha començat amb els francesos en ratxa golejadora, però els barcelonins han reaccionat bé i han aconseguit igualar el parcial del quart. A la mitja part el partit era per 6 a 7 favorable a l’En Tourcoing.

Emoció fins al final

La igualtat ha continuat en el tercer quart. De totes maneres, els cenebistes han estat més intensos defensivament i només han encaixat dos gols, fet que els ha permès ficar-se per primer cop en tot el partit per davant en el marcador. Tot i això, al final del tercer quart el resultat era d’empat a nou. La igualtat i l’emoció han continuat en l’últim i definitiu quart. Els dos equips ho han donat tot per endur-se la victòria. Charles Canonne ha avançat els francesos, 11 a 12, quan faltaven 55 segons. El Barcelona no s’ha rendit i Víctor Flores ha empatat a 12 quan faltaven 24 segons. El patit ha acabat amb aquest 12 a 12.

Aquest dissabte els cenebistes s’enfrontaran a l’equip hongarès del Zuglo.