Barcelona de futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barcelona de futbol sala ha guanyat el quart partit del play-off de la final contra ElPozo per 3 a 7. Els d’Andreu Plaza han forçat el cinquè partit, que es disputarà aquest dissabte, a les 21 h, al Palau Blaugrana.

El Barcelona de futbol sala colpeja primer

El partit ha començat amb un Palau d’Esports de Múrcia ple de gom a gom i amb una afició molt intensa. Per tant, ElPozo ha sortit igual d’intens i creant perill a la porteria de Juanjo. Això sí, els blaugrana han estat els primers en marcar amb una jugada que ha finalitzat Ferrao, al minut 4. L’equip entrenat per Diego Giustozzi ha seguit creant ocasions a la porteria blaugrana. Ha pogut marcar en una jugada d’estratègia, i en una jugada individual de Miguelin, i que totes dues han estat salvades per Juanjo. Finalment, set minuts abans del descans, ha arribat el gol d’ElPozo en un córner que Pito ha rematat absolutament sol. La resposta blaugrana un minut i mig més tard amb un gol d’Esquerdinha. Abans del descans ha arribat el tercer del Barça, un contraatac d’Adolfo que ha servit perquè Leo Santana superi Fede. Amb l’avantatge per 1 a 3 dels d’Andreu Plaza s’ha arribat al descans.

El Barça pateix contra el porter jugador

La segona part ha començat de la millor manera per al Barça. Ferrao ha fet el quart quan encara no s’han jugat els primers dos minuts de joc. Al minut 5, Adolfo ha fet el cinquè d’un xut creuat després de rebre l’assistència de Sergio Lozano. L’entrenador del conjunt murcià, Giustozzi, ha decidit amb el 1 a 5 jugar amb el porter jugador. I li ha sortit bé. Fernando ha fet el segon i Andresito, el tercer d’ElPozo, amb cinc minuts encara de partit. Però Adolfo ha recuperat una pilota tres minuts abans d’acabar i sense porter ha fet el sisè blaugrana. 30 segons més tard de nou Adolfo sense porter ha fet el setè. Victòria blaugrana per 3 a 7 i aquest dissabte, a les 21 hores, es jugarà el cinquè partit al Palau Blaugrana per decidir el campió de Lliga.