Rayo Vallecano - Barça

El Barça s’ha classificat per als quarts de final de la Copa de la Reina, després de guanyar el Rayo Vallecano per 1 a 3. Jennifer Hermoso, que ha signat un doblet, i Alexia Putellas han estat les golejadores blaugrana. Paula Fernández, de penal, ha marcat el gol madrileny.

El Barça encarrila l’eliminatòria

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos de les blaugrana, ja que només havien passat tres minuts de partit quan Jennifer Hermoso ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. A partir d’aquí, el Barça s’ha fet amo i senyor del partit, però en el minut 19, nova lesió per a l’equip de Jonatan Giráldez. Lieke Martens ha hagut de ser substituïda amb molèsties musculars. D’aquesta manera, l’holandesa se suma a les vuit baixes que ja tenia l’equip. Les blaugrana han buscat el segon amb insistència i Claudia Pina i Aitana Bonmatí han estat a punt d’aconseguit-lo. Qui sí que ha encertat entre els tres pals ha estat Alexia Putellas, que en el minut 42 ha signat el 0 a 2.

La segona part, un tràmit

La tornada dels vestidors no ha canviat res de res. Les futbolistes de Jonatan Giráldez han seguit dominant i ha estat Jenni Hermoso qui ha marcat el 0 a 3 en el minut 52. Els diversos canvis que han introduït els dos equips han fet que el ritme disminuís i en una jugada aïllada ha arribat el gol de les madrilenyes. Penal de Sandra Paños sobre Camila Sáez, que s’ha encarregat de transformar-lo Paula Fernández en l’1 a 3 definitiu.