El Barça de bàsquet ha perdut amb el Madrid per 68 a 74 en el quart partit de la final del play-off. Els de Pablo Laso s’han proclamat campions de la Lliga ACB.

Joc equilibrat però amb el Madrid portant la iniciativa

Ambient de gala al Palau. El Madrid s’avança d’entrada gràcies a un inspiradíssim Rudy amb un impressionant 3 de 3 en triples durant els primers minuts. Un perillós 8 a 19 a favor dels blancs just a l’equador del quart. L’encert del Madrid des del perímetre és incontestable. Els blaugrana incrementen la seva pressió defensiva i aconsegueixen reduir la diferència. 21-24 al final del primer quart.

Un gran triple de Kuric equilibra el marcador a l’inici del segon quart. Intercanvi d’imprecisions i cistelles durant els següents minuts de joc per tots dos costats. El Madrid porta la iniciativa en atac amb un Barça que no aconsegueix tancar bé el seu rebot i concedeix noves opcions a l’ofensiva blanca. Final del quart amb 33 a 37 a favor del Madrid.

Un Barça, sempre a remolc, és incapaç d’allargar la final i cau derrotat

Els blancs es tornen a disparar al marcador amb un +9 d’entrada (33-42) només iniciar-se el quart. Amb uns grans minuts de Pangos amb cinc punts consecutius, el Barça torna a enganxar-se al marcador. En un estira i arronsa constant, el Madrid hi respon i amb cinc punts seguits de Causeur pren de nou aire (45-52 a falta de 2 minuts per al final del quart). Final del tercer quart amb +8 a favor del Madrid (47-55).

Malgrat un Llull inèdit, avui en atac i assegut a la banqueta amb quatre faltes, el Madrid aconsegueix eixamplar novament la diferència amb un +9 (55-64) a poc menys de 3 minuts per a la conclusió. El Barça continua esprement-se però els blancs ho tenen a tocar. Amb un triple final de Pangos, s’arriba al final del partit (68-74) i de la sèrie final. El Reial Madrid, nou campió de Lliga.